ADVOKATFIRMAET ENGELBRECHT SØGER RECEPTIONIST I NYKØBING FALSTER.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Advokatfirmaet Engelbrecht søger receptionist til deltid ca. 25 timer ugentligt, gerne med erfaring fra lignende stilling til tiltrædelse efter aftale, som vil være med til at præge og udvikle fremtiden i advokatfirmaet i vores nye afdeling i Nykøbing Falster.  

Du vil få ansvaret for modtagelse af vores sager og kunder i Nykøbing Falster, og du vil komme til at behandle administrative opgaver indenfor et bredt sagsområde, hvor der vil være sager både vedrørende forbrugere og erhvervsklienter. 
Vi lægger vægt på dine faglige kvalifikationer og din personlighed. Du vil få sparring af dine kollegaer, men da du også vil få egne sager med frister og klientkontakt, skal du kunne arbejde selvstændigt.

Vi har et godt uformelt arbejdsmiljø, hvor sociale arrangementer og en god kommunikation i dagligdagen, er en vigtig del af vores arbejdsmiljø.
Din ansøgning med relevante bilag, bedes fremsendt til Advokatfirmaet Engelbrecht, Korskildelund 6, 2670 Greve til Charlotte Nygaard Engelbrecht på mail cen@aelaw.dk.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Charlotte Engelbrecht på tlf. 21682342.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse efter aftale. Ansøgningsfrist den 24 februar 2024. 

OM FIRMAET
Vi er et advokatkontor med stærk tilknytning til lokalområdet. Vores klienter er primært privatpersoner samt små og mellemstore virksomheder.
Advokatfirmaet har blandt andet specialiseret sig i behandling af tvister om heste, dødsboer, lejeret, ejendomshandler, straffesager og familieret. 

Vi har kontor i Sakskøbing, Nykøbing Falster, Præstø, Næstved, Greve og Kolding, og har derfor kontor både i Nykøbing Falster, Næstved, Roskilde og Kolding retskreds.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (24-25 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Advokatfirmaet Engelbrecht, Søndergade, 4990 Sakskøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5991581

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet