Konstruktør, ingeniør eller lign. med kompetencer i DKV og brandforhold

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi mangler dig der interesserer dig for brandsikkerhed i bygninger og har lyst til at gøre en stor forskel i forbindelse med at forbedre dokumentationen omkring de brandtekniske forhold i Lolland Kommunes mange ejendomme. Kan du se dig selv, som omdrejningspunktet for arbejdet omkring DKV-planer? Så hører vi gerne fra dig!

Et kig ind i din kommende hverdag

Vores samlede opgaveportefølje i Team Kommunale Bygninger består bl.a. af anlægsprojekter relateret til bygninger, periodisk vedligeholdelse af den ydre klimaskærm, indvendig vedligeholdelse, vedligehold af installationer og energioptimering i de kommunale bygninger. Oprettelse af DKV planer er blevet tilføjet vores opgaveportefølje, derfor leder vi efter en ny kollega.

Din primære opgave i teamet bliver at stå i spidsen for arbejdet med DKV planer for de eksisterende bygninger eget af Lolland Kommune. Udarbejdelse af DKV planer (Drift, Kontrol og vedligeholdelsesplaner) har i en længere årrække været en del af bygningsreglementet, og derfor foreligger der i forbindelse med ombygningssager enkelte DKV planer for de dele af ejendommene der er ombygget. For at tilvejebringe en samlet DKV plan for hele bygninger og overordnet for Lolland Kommunes samlede ejendomsportefølje er der behov for en struktureret indsats som du skal stå i spidsen for fra start til slut. Du bliver projektleder på opgaven og forventes at kunne lede processen og stå for alle nødvendige opgaver i forbindelse med arbejdet, herunder også den fremadrettede drift af systemet. De praktiske kontroller vil være placeret et andet sted i organisationen.

Det er forventningen at udarbejdelse af DKV-planer er en opgave der vil have et par års varighed. Herefter er det forventningen opgaven omkring drift at det digitale system FM3-DKV fortsat er forankret hos dig, men også at dine arbejdsopgaver og ansvarsområder suppleres inden for teamets ansvarsområde, som spænder vidt. Vi forventer idriftsættes fortløbende efterhånden som de enkelte DKV planer færdiggøres.

Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag. Du er den der ved, hvordan den faglige del af opgaven løses og du forventes derfor også at være den rette til at planlægge arbejdet på lang sigt.

Der er ikke arbejdet systematisk med området før nu, og du er den der kan sætte system i tingene og sørge for at der kommer styr på rammerne for at det samlede arbejde med den brandteknisk dokumentation, der er brug for i driften af de kommunale ejendomme.

På kontoret arbejder du tæt sammen med dine gode kolleger, der altid er åbne for at tage en faglig snak eller høre, hvordan din weekend gik. Vi plejer at spise vores frokost sammen i kantinen, som vi deler med mange forskellige faggrupper på sundhedscenteret i Maribo.

Du er den rette til stillingen, hvis du:
 • Er konstruktør, ingeniør eller lignende med kompetencer og interesse i brandforhold
 • Har dokumenteret erfaring med udarbejdelse af DKV planer, og gerne fra offentlige bygninger
 • Har et godt teoretisk udgangspunkt i form af relevant byggeteknisk uddannelse, gerne suppleret med en håndværksmæssig baggrund
 • interesserer dig og har forståelse for Lolland Kommunes rammer og vilkår samt sektorens strategiske position
 • Kan sætte dig ind i brugen af nye digitale systemer og tillære dig evner som bruger og superbruger af FM3-DKV herunder implementering af systemet i ejendomsdriften
 • Motiveres af teamsamarbejde og evner samarbejde i øvrigt, men mestre også at arbejde selvstændigt og påtage dig ejerskab til opgaverne
 • Besidder et gyldigt kørekort til minimum kategori B. Du skal forvente at kørsel i egen bil er nødvendigt for at varetage arbejdet i et vist omfang
Hos os får du:
 • Mulighed for at blive en del af en arbejdsplads i udvikling og med gode muligheder for at præge og tilrettelægge dine egne opgaver
 • Fagligt dygtige kolleger
 • En spændende hverdag med mange forskelligartede opgaver
 • Faglige og personlige udviklingsmuligheder (herunder muligheder for efteruddannelse)
 • En arbejdsplads i Maribo tæt på Motorvejen
 • Mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag

Læs mere om jobbet i job- og personprofilen her (PDF).

Nysgerrig på mere?

For yderligere detaljer om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Kristian Hovmark på tlf. 51 80 00 16.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Stillingen er på fuld tid, med ansættelse hurtigst muligt.

Du skal være i besiddelse af gyldigt kørekort minimum kategori B, og du skal stille egen bil til rådighed.

Ansøgningsproces

Ansøgningsfristen er fredag den 2. juni 2023.

Vi søger dog en kollega hurtigst muligt, så vi holder løbende samtaler når vi modtager relevante ansøgninger. Tøv derfor ikke for længe med at sende din ansøgning, hvor du bl.a. fortæller om dine konkrete erfaringer med udarbejdelse af DKV planer. 

De ansøgere, der går videre til 2. samtale vil blive bedt om at gennemføre en profilanalyse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=15bad50e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lolland Kommune - Intern Service, Søndre Boulevard, 4930 Maribo

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=15bad50e&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5831962

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet