Nyt fra Sakskøbing i politiets døgnrapport

Profilbillede

Sakskøbing er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

PRÆSTØ: Brand i kornlager

I et kornlager på Korndrevet udbrød der klokken 06.17 brand. Branden opstod tilsyneladende i en elmotor til et transportbånd og bredte sig derefter til afgrøderne. Der var ingen tilskadekomne ved branden men den meget store bygning - og dermed adskillige tusind ton korn -  blev sodskadet.

 

SLAGELSE: Bil beslaglagt efter spirituskørsel

En 48-årig mand ramte i sin bil en asfaltfræser på Elmedalsvej i Slagelse klokken 06.15. Der skete skader på den 48-åriges bils forende ved sammenstødet. Han var alkoholpåvirket og en alkometertest viste en promille, som lå væsentligt over den promillegrænse på 2.0, der betyder at bilen skal beslaglægges med henblik på konfiskation.

 

NÆSTVED: Kørte spirituskørsel i bil med stjålen nummerplade

En 27-årig mand fra Rønnede blev klokken 03.01 standset i en bil i Sct. Jørgens Park. Han har ikke noget kørekort og var spirituspåvirket. Nummerpladerne på bilen var stjålne og den 27-årige ville ikke fortælle hvem der ejer bilen, som derfor blev beslaglagt med henblik på konfiskation – oven i de tre sigtelser mod manden.

 

HORBELEV: Kørte med bigballer uden at spænde dem fast

En 44-årig mand fra Horbelev er sigtet for at køre i traktor med et læs af bigballer, der ikke var fastspændt forsvarligt. Bigballer vejer op mod 500 kilo stykket, så hvis de falder af, kan der opstå en meget farlig situation.

 

FAXE: Politiet kaldt ud til anmeldelse om muligt strafbart forhold

Politiet rykkede i går aftes talstærkt ud i forbindelse med en anmeldelse om et muligt strafbart forhold i området ved Roholte. Politiets undersøgelser varede et par timer. Undersøgelserne underbyggede ikke at der var begået et strafbart forhold

 

NYKØBING FALSTER: Kørte ræs på >Cementen<

Efter en anmeldelse om at unge kørte ræs i biler og knallerter på Nr. Boulevard ved >Cementen< patruljerede politiet af flere omgange i området hen over aftenen, dog uden at møde nogen af de unge.

 

VORDINGBORG: 18-årig sigtet for vidnetrusler

En 18-årig mand fra Stege er sigtet for i nat klokken 01:30 at have truet en 15-årig, der skal vidne i en anden sag om vidnetrusler. At true et vidne er en meget alvorlig lovovertrædelse, der bliver straffet hårdt. Den 18-årige bliver i løbet af i dag fremstillet grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

 

STENSVED: Fotovogn blitzede 184 fartsyndere

Politiets fotovogn stillede klokken 7.48 op med kameraet på Vordingborgvej i Stensved. 4 timer og 15 minutter senere, da operatøren pakkede sammen, viste sammentællingen, at 184 bilister får en bøde for at køre stærkt på strækningen, og 33 bilister kørte endda så stærkt, at de står til et klip i kørekortet.

 

SAKSKØBING: Varetægtsfængslet efter grov vold

En 43-årig mand fra Sakskøbing blev ved et grundlovsforhør ved retten i Næstved i går varetægtsfængslet i 14 dage, sigtet for grov vold. Under et drikkelag i onsdags slog han en 39-årig kvinde to gange i hovedet med en vodkaflaske. En 48-årig kvinde, der også var til stede, forsøgte at lægge sig imellem, men blev væltet omkuld og den 43-årige smed flasken efter hende.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Errindlev Kærvej Hus 9.00-9.37 Elscooter, forskelligt batteriværktøj, en trækvogn
Rønnede Musvitvej Hus 10.00-19.15 Smykker

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

By Vej Tidspunkt
Askeby Grønsundvej 16.02 1 klip til bilist, der kørte 120 km/t i 80 kmt/t-zone. Bilisten fik dermed 2. klip inden for 3 år efter at han fik udstedt sit kørekort. Derfor er der udstedt kørselsforbud mod ham.
Præstø Strandvejen 20.00-21.00 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Horbelev Nykøbingvej 7.43-14.00 ATK 527 22 60 94 5 klip
Stensved Vordingborgvej 7.48-14.03 ATK 1284 184 50 82 33 klip
Sorø Slagelsevej 13.15-15.37 ATK 480 0 60    
Sorø Smedevej 16.03-19.30 Bestilt ATK 107 2 50 64  

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Skælskør Park Alle 00.55 54-årig mand fra Høng Spirituskørsel
Korsør Nordvangen 20.00 58-årig mand fra Korsør Spirituskørsel
Gedser Jernbanevejen 11.00 26-årig mand Narkokørsel
Slagelse Benedictevej 17.30 20-årig mand fra Slagelse Narkokørsel
Slagelse Elmedalsvej 6.15 48-årig mand fra Kalundborg Spirituskørsel – se omtale

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler