Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nyt fra Sakskøbing - fredag den 31. juli

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sakskøbing er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NYKØBING: 59-årig kvinde sigtet for vold

To kvinder, der torsdag eftermiddag sad på Banegårdspladsen i Nykøbing, blev umotiveret overfaldet af en tredje kvinde. De to kvinder, der er 63 og fra Ry og 65 og fra Vanløse, blev overfuset af kvinden, som skubbede hårdt til dem. Politiet fandt kort efter frem til en 59-årig kvinde fra Maribo, der blev anholdt klokken 13.31 og sigtet for vold. Hun blev taget med til politistationen i Nykøbing, hvor hun blev afhørt, men hun var psykisk ude af balance og blev derfor kørt til behandling på sygehuset.

 

GEDSER: Havde peberspray og dolk med

Ved en indrejsekontrol i Gedser tjekkede Toldstyrelsen torsdag klokken 13.15 en udenlandsk bil, der var kommet i land fra færgen. Der var tre personer med i bilen, hvor der blev fundet en dykkerdolk og en peberspray. Føreren af bilen, en 25-årig udenlandsk mand, blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og betalte en bøde på 6.000 kroner på stedet.

 

SLAGELSE: Sigtet for butikstyveri

Politiet fik torsdag klokken 15.30 en anmeldelse om, at en mand havde stjålet en jakke fra en tøjbutik på Nytorv i Slagelse. Kort efter var tyven retur på stedet, hvor han optrådte provokerende og væltede et par mannequindukker. Da politiet ankom til stedet, blev betjente kontaktet af to 14-årige drenge, der fortalte, at den pågældende havde truet med, at hvis han havde haft en kniv, ville han stikke dem ned. Klokken 16.48 anholdt politiet en 22-årig mand fra Slagelse. Han blev sigtet for butikstyveri, for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for trusler på livet. Den 22-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.55.

 

NAKSKOV: 21-årig fik beslaglagt bilen

Torsdag klokken 17.55 standsede politiet en 21-årig kvinde fra Horslunde, der kom kørende i bil på Skovsgårdsvej i Nakskov. Den 21-årige havde ikke noget kørekort, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da hun to gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hendes bil beslaglagt på stedet.

 

NAKSKOV: Varetægtsfængslet efter fund af skunkvæksthus

En 53-årig mand blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Nykøbing, hvor han blev varetægtsfængslet frem til den 11. august. Han er sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og blev anholdt onsdag, efter at politiet ved en ransagning på en landejendom på Vestlolland, havde fundet et skunkvæksthus men 223 cannabisplanter, der stortrivedes. Det svarer til et skønnet udbytte på mere end 6,3 kg marihuana. Hos den 53-årige blev der også fundet en joint, 25,4 gram skunk, 990,4 gram cannabissmuld og 98,8 gram skunkmix.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Nykøbing Fromsgade Lejlighed Mandag klokken 10.15-11.00 Kontanter
Skælskør Højen Hus Mandag klokken 11.30 – torsdag klokke 8.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Faxe Vemmetoftevej Torsdag klokken 8.33-11.37 ATK 112 20 50 km/t 75 km/t Fire klip
Karise Præstemarksvej. St. Spjellerup Torsdag klokken 6.01-8.01 ATK 81 2 60 km/t 74 km/t -
Sakskøbing Kroggårdsvej Torsdag klokken 7.59-14.00 ATK 634 21 60 km/t 93 km/t To klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Næstved Østre Ringvej Torsdag klokken 20.30 39-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Stege Grønsundvej Fredag klokken 1.44 28-årig mand fra Stege Narkokørsel. Den 28-årige havde også to hobbyknive med sig uden anerkendelsesværdigt formål, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven½

 

 

Flere artikler